• Solliciteren
 • DevOps engineer - secure data beheer

  Houd je ervan om verschillende rollen in te vullen? Van developer, naar tester tot system administrator? Ben je een echte DevOps believer en heb je al van het Agile Manifesto gehoord? Dan is deze stageopdracht op jouw lijf geschreven! 

  Concept

  Tegenwoordig is Agile geen rariteit meer, ook infrastructuurteams proberen agile principes toe te passen in het dagelijks beheer van hun serveromgevingen. De opmars van DevOps is een feit, maar dit impliceert een beter beheer van paswoorden & secure data.

  Doorgedreven automatisatie - één van de belangrijkste DevOps principes - houdt nieuwe security issues in. Het veilig bewaren, beheren en verdelen van zogenaamde "Secrets" (paswoorden, login gegevens, certificaten,...) wordt steeds belangrijker.

  Stageopdracht

  Als DevOps engineer volg je de principes van het Agile Manifesto en werk je in de context van een echt agile project. Uit de business value cases van een klant filter je de technische eisen en werk je in sprints aan de uitwerking:

  • je bekijkt welke producten er op de markt bestaan voor het beheer van "Secrets"
  • je zoekt uit hoe we oplossingen kunnnen integreren in bestaande infrastructuren of scripts
  • je werkt een volledig werkende setup met beheer, auditing, policies en integratie uit

  Ons aanbod

  Tijdens deze stage leer je werken als developer én operations engineer. Zo heb je op het einde van je project het DevOps principe volledig in je vingers! 

  Nog meer info? De volledige stageopdracht kan je hier downloaden!

  Logo Bryxx

  Bryxx

  Wie is Bryxx?

  Bryxx levert de expertise die nodig is voor business webapplicaties. Niet alleen als Oracle middleware expert, maar ook als Oracle Managed Service Provider. We staan in voor de installatie, het beheer, de optimalisatie en de bewaking van Oracle middleware- en database-infrastructuur. Ons team is meer dan klaar om infrastructurele uitdagingen aan te gaan en nieuwsgierig om je persoonlijk te ontmoeten!

  Meer weten over Bryxx?
  Neem dan zeker een kijkje op de website

  Interesse?

  Interesse?

  Sta je te popelen?
  Stuur een mailtje naar stage@contribute-group.be en overtuig ons van jouw kracht!