• Solliciteren
 • Flow-tracking in industriële omgevingen

  Internet of Things, personalized products en connected machines: het zegt je iets? Mooi zo! We hebben een uitdagende stage op poten gezet waarin we verschillende technologieën aan elkaar koppelen om verbeterpunten op te sporen in een industriële omgeving. 

  Stageopdracht

  Het doel van deze stage is om, met behulp van een doorgedreven en gecombineerd gebruik van hedendaagse technologische mogelijkheden, een inzicht te krijgen in de goederenstromen van een bepaalde omgeving en deze inzichten te visualiseren in een toepassing.

  Jouw profiel

  Mobile developer, data visualizer, data engineer of hardware engineer: jullie zijn allemaal welkom! Om deze stageopdracht tot een goed einde te brengen, stellen we een multidisciplinair team samen.

  Ons aanbod

  Alle facetten van een real-life project komen aan bod in je stage. Bovendien zal je met de ondersteuning van onze coaches heel wat professionele ervaring opdoen in de technologieën die bij je functie aansluiten. 

  Logo 3factr

  3factr

  Wie is 3factr

  3factr is dé referentie in mobile Xamarin development. We zijn een gepassioneerd team dat kwalitatieve mobiele applicaties ontwikkeld. Samen met een A-tot-Z-project-approach is de Xamarin technologie hierin ons speerpunt. Voor meer info kan je steeds terecht op onze website.

  Logo Vectr

  Vectr.Consulting

  Wie is Vectr.Consulting ?

  Vectr.Consulting is een dynamisch team dat slimme data-inzichten verwerft door verschillende bronnen te combineren en deze te integreren in één holistische aanpak waarin slimme innovatie en data insights centraal staan. Voor meer info kan je steeds terecht op onze website.

  Interesse?

  Interesse?

  Voor meer info of specifieke vereisten omtrent deze stage kan je een email sturen naar stage@contribute-group.be